Drogerie-kosmetika PDF Tisk Email

 

Jestliže u nás budete zrovna nakupovat papírové kapesníčky,  ubrousky nebo toaletní papír, možná si vzpomenete, že Vám doma nebo v kanceláři chybí mýdlo, šampon, sprchový gel nebo prostředek na mytí nádobí, na čištění koupelny či kuchyně, nebo prášek na praní či desinfekci na wc. To vše si zde můžete nakoupit. Ale nejen to, z drogistického sortimentu jsou tu třeba skládané zelené či bílé utěrky, vatové tyčinky a odličovací tampony.


 

Zvláštní kategorii v naší nabídce tvoří jedinečné kosmetické přípravky vyráběné na bázi čistého přírodního růžového oleje. Na mimořádnost tohoto produktu se možná trochu pozapomnělo, ale jeho výjimečné účinky byly známy už ve starověku. Podrobný chemický rozbor a následné testy ukázaly, že růžový olej obsahuje zhruba 300 prvků, které mají blahodárný vliv na lidský organismus. Protože je zároveň i vynikajícím přírodním konzervantem, je nenahraditelnou složkou většiny kosmetických výrobků.


 

Olej i růžová voda mají silný protizánětlivý, antibakteriální, tonizující a hydratační účinek. Jsou ideálním prostředkem pro čištění pleti, působí hojivě a zpomalují stárnutí. Mají výrazný aromaterapeutický účinek; odstraňují stres a jsou silným antidepresivem a afrodisiakem.


 

Nabízíme vám dvě kompletní řady péče o pleť "Rose" a "Lady's Joy". Výrobky jsou vhodné pro všechny typy pleti, včetně velmi citlivé a se sklonem k alergiím. Řada "Lady's Joy" má zesílený účinek pro zralou pleť.

Novinkou je řada "Rose Berry" ,je velmi oblíbená pro její jemnou a příjemnou vůni a přídavkem kustovnice která má blahodárné účinky,a i nově panská řada Rose for men s růžovým olejem a s jemnou pánskou vůní.

 

 

Máme i gel s antibakteriálními účinky na ruce a také řadu s levandulí a medem.


 

Nepochybně si vyberete i z široké a efektní nabídky přírodních glycerinových mýdel. Jsou vyráběna pomocí tvarově rozmanitých reliéfních forem, takže nejen báječně myjí a jemně voní, ale i krásně vypadají.