Papírnictví PDF Tisk Email

 

Najdete u nás vše, co očekáváte od seriozního papírnického obchodu a zcela jistě i něco navíc.


 

Nabízíme vám psací potřeby v široké škále: plnící pera, kuličková pera, rollery, mikrotužky, korekční tužky, zvýrazňovače, psací soupravy, klasické verzatilky, pastelky, vodové barvy, tempery a další. To vše od výrobců renomovaných značek (Uni, Centropen, Regal, KOH-I-NOOR) až po ty běžné, spotřební, které u nás pořídíte za pár korun.

 

Můžete si tu zakoupit veškeré papírnické vybavení kanceláří od speciálních stojánků na pracovní stůl (drátěný program), přes kancelářské papíry, pořadače, katalogové knihy a desky různých formátů, běžné papírové obálky, speciální obálky, až po lepící pásky, sešívačky, děrovačky, nebo kancelářské spony, bločky "post it" a napínáčky a třeba  řezáky a nůžky.

 

Máme širokou nabídku nástěnných i stolních kalendářů, široký výběr diářů různých formátů a celoročně si zde můžete koupit zápisníky, záznamové bloky i jednotlivé listy bílých  i barevných papírů a kartonů. Milovníkům klasické korespondence nabízíme bohatý výběr dopisních sad.

 

Školáci u nás najdou nejen všechny sešity, které potřebují, ale i obaly na ně, penály, školní psací i rýsovací potřeby.

 

Pro nejmenší zákazníky máme omalovánky, pexesa, pastelky, voskovky, modelíny, razítka a ledasco, čím je jistě potěšíte.

Trochu zvláštní kategorií jsou předměty pro stolování; papírové talíře a tácky,  tácy z hliníkové folie, plastové pohárky a krabičky, sáčky na uchovávání potravin nebo papírové ubrousky, kterých máme mimořádně pestrý výběr. Dále vám nabizíme krabice a krabičky na dorty a jemné papírové krajkové podložky.

Jestliže by se Vám v naší prodejně nepodařilo najít to, co zrovna hledáte, stačí se obrátit na některého z prodávajících, kteří Vám rádi poradí.