O nás PDF Tisk Email

RossaBella s. r. o.

IČO 28934954

Spisová značka: C 154151 vedená u rejstříkového soudu v Praze

Naše papírnictví je na stejné adrese už od roku 1993, s některými zákazníky jsme už tedy "starými známými".  Ostatně náš sortiment zahrnuje zboží, které spolehlivě vždy najdete jen u nás, a to nejen proto, že je odebíráme přímo od dovozce (např. Uni - Mistubishi pencil).

Můžete si u nás koupit papírnické a psací potřeby pro Vaší kancelář, pro nejmenší i starší školáky i vše, co z papírnického sortimentu potřebujete ve Vaší domácnosti.

Ustálený papírnický sortiment průběžně doplňujeme o novinky a nabídkou vždy v předstihu reagujeme na svátky a významné nebo mimořádné události během roku.

Nedílnou součástí nabídky je už po řadu let i základní drogistický sortiment.

Nově u nás najdete kosmetiku "Lady's Joy" a "Rose",  na jejíž dovoz má naše firma exkluzivitu. Jedná se o vysoce kvalitní kosmetiku vyráběnou na bázi čistého přírodního růžového oleje. Ocení ji i náročný spotřebitel a to tím spíš, že ji nabízíme za velice příznivé ceny.

V poslední době se snažíme vytvořit prodejní kategorii "drobné dárky", kterou rovněž aktualizujeme podle poptávky.

Naším nejnovějším projektem je prodej sortimentu určeného nejmenším "zákazníkům". Bude umístěn na nově upravené prodejní ploše. O realizaci Vás budeme včas informovat.